Over mij

Hoi! Ik ben Ineke Clijsters uit Venlo (’t stedje van lol en plezeer!). Ik ben haarstylist en verzorg feest- en bruidskapsels.

About MeAl jaren vind ik het heerlijk om bij mezelf (en anderen) allerlei kapsels te creëren voor speciale gelegenheden. Echter ben ik pas in juli 2020 voor mezelf begonnen als haarstylist. How did I get here you ask?

Vanaf 2019 werd ik vaker door vrienden en familie gevraagd om hun haar te verzorgen voor feestjes en bruiloften. Ik merkte toen dat ik het ontzettend leuk vond om met haar bezig te zijn. Ik besloot me wat meer te verdiepen in deze wereld door via Instagram en YouTube haartutorials te kijken en die bij mezelf en anderen uit te proberen.

Door de coronacrisis had ik ineens meer tijd om in deze passie te investeren. Ik ben toen een aantal online cursussen van mijn favoriete haarstylisten van over de hele wereld gaan volgen, om zo veel mogelijk te leren. Inmiddels heb ik ook een 2-daagse bruidskapselcursus gevolgd in Nederland and the rest is history!

Naast mijn passie voor haar, vind ik lesgeven ook erg leuk. Ik werk momenteel 4 dagen in de week als docent Engels aan een middelbare school. Dat is dan ook de reden dat ik alleen op vrijdagen en zaterdagen beschikbaar ben als haarstylist. De combinatie docent/haarstylist vind ik ontzettend leuk! Ik kan mijn creativiteit kwijt als haarstylist en mijn passie voor lesgeven, de Engelse taal en de kids, in het onderwijs. Ik heb ook een Master in Developmental Psychology, dit komt erg goed van pas in het onderwijs.

Ik heb ontzettend veel geluk dat ik van twee hobby’s mijn beroep heb kunnen maken. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage mag leveren aan die ene speciale dag en hoop dat ik ook in de toekomst het haar van vele bruiden mag stylen zodat ze nóg meer stralen op hun trouwdag.

I love making women feel as confident, as they are beautiful