Bruidskapsels

Je gaat trouwen! Gefeliciteerd! Je hebt de liefde van je leven gevonden en misschien zelfs al je droomjurk. Daar hoort natuurlijk het perfecte droomkapsel bij! Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.

Zelf doe je inspiratie op via Pinterest, mijn website of Instagram pagina (liefst in je eigen haarkleur). (Houd er rekening mee dat op veel plaatjes op Pinterest/Instagram pruiken en hair extensions worden gebruikt!)

Je komt 1 tot 2 maanden voor de bruiloft naar mij toe (Venlo) voor een proefsessie, deze duurt ongeveer 2 uur. Samen gaan we dan kijken naar welk bruidskapsel het beste past bij jou, je jurk en je haar. Tijdens de proefsessie gaan we jouw droomkapsel uitproberen om ervoor te zorgen dat je haar er helemaal perfect uitziet op je bruiloft.

Als je een sluier en/of haaraccessoire wil dragen, is het verstandig om dezen mee te nemen naar je proefsessie. Ik heb zelf een voorraad aan prachtige haaraccessoires die je, tegen vergoeding kan huren.

Op de dag van de bruiloft kom ik op locatie om je bruidskapsel te verzorgen, zodat jij onbezorgd kan beginnen aan je trouwdag.

Prijzen:

Bruidskapsel: vanaf €130,- (incl. proefsessie)

Reiskosten: €0,35 per kilometer

Voor het gebruik van hair extensions reken ik €15 i.v.m. extra werk. Ik heb momenteel een aantal setjes hair extensions die je kan huren voor je bruidskapsel. Stuur me een bericht (op Instagram of via de website) voor meer info.

Eventuele opvullingen kunnen voor €5 worden toegevoegd aan het kapsel.*

Bij afspraken vóór 8:00 wordt een extra toelage van €15 per half uur gerekend.

Alleen op vrijdagen en zaterdagen beschikbaar.

Prijzen zijn inclusief 9% BTW.

*Opvullingen en schuifspeldjes worden eenmalig verstrekt. Bewaar deze dus na de proefsessie.